Başkan Üzülmez, Yeni Hizmet Birimlerinin Açılış Törenine Katıldı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni hizmet birimlerinin açılış törenine katıldı.

Başkan Üzülmez, Yeni Hizmet Birimlerinin Açılış Törenine Katıldı
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz, AK Parti Kartepe İlçe Kadın Kolları ve Yönetimi, Kartepe Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim, Müdürler ve Kartepeli vatandaşlar katıldı.

Ataevler Mahallesi’nde on beşincisi hizmete açılan Kadın Spor Merkezi, Kartepeli hanımlara haftanın beş günü ücretsiz hizmet verecek. Uzman eğitmenler nezaretinde Kartepeli kadınların spor aktivitelerinde bulunabileceği merkezde koşu bantları, eliptik bisikletler, kondisyon bisikleti, ağırlık istasyonu, dambıl ve ağırlık setlerinin yansıra yer minderleri, pilates topları ve lastiklerini de kullanarak step ve aerobik derslerine de katılabilecekler.

Açılış töreninde konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sayılarını her geçen gün ihtiyacı ve talepleri değerlendirerek arttırdığımız yeni hizmet birimlerimizin açılışı için bir aradayız. Göreve geldiğimizde hiç olamayan Kadın Spor merkezlerimizden on beşincisini hizmete açmanın haklı gururunu sizlerle paylaşıyorum. Kar-Mek kurslarımız otuzlu rakamlara ulaştı. Çocuklarımız, evlatlarımız için Bilgievlerimizin on altıncısını açmış olacağız. Biliyorsunuz artık Kartepe Belediyemiz, sosyal belediyecilikte ödüller almış, marka ve diğer belediyelere örnek olmuş projeleriyle daha çok anılmaya ve takdir edilmeye devam ediyor. Bunları sizlerden aldığımız güç ve destekle yaptığımızı düşünürsek, her birinde sizlerin de payı var. Güveniniz ve desteğiniz sizlere hizmet olarak dönüyor. Bu desteğin 16 Nisan ve her daim devam edeceği inancıyla sağolun, varolun. Mahallemize, kadınlarımıza, çocuklarımıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

Kaynak: İHA