14 Şubat Hediyeleri Hanımeller Çarşısı'ndan

Her ay düzenli olarak kapılarını açan Mamak Belediyesi Hanımeller Çarşısı 14 Şubat Sevgililer Günü için en özel ürünlerle kapılarını açtı.

14 Şubat Hediyeleri Hanımeller Çarşısı'ndan
El emeği göz nuru ürünlerin ekonomik fiyatlarla satıldığı Hanımeller Çarşısı 14 Şubat öncesinde nasıl bir hediye alacağı konusunda kara kara düşünenler için birbirinden güzel alternatifler sunuyor. Ahşap boyama, takı tasarımları, el işlemeleri, örgü, çocuk ürünleri kuru gıda gibi geniş bir yelpazede ürünlerin bulunduğu Hanımeller Çarşısı’nda sadece kadınlar satış yapabiliyor. Mamak Kültür Merkezinde açılan Hanımeller Çarşısı’nda fiyatlarıyla da tüketici dostu.

Hanımeller Çarşısı hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Her ayın ilk iki haftası kapılarını açan Hanımeller Çarşısı özel günlerin olduğu tarihleri de dikkate alıyor. Daha çok el emeği göz nuru ürünlerin satıldığı çarşımızda alanda satanda karlı çıkıyor" dedi.

Hafta içi ve hafta sonu da açık olan Hanımeller Çarşısı’nda ev yapımı, anne elinden çıkmış lezzetler de bulunuyor. Ev yapımı gözleme, börek, zeytinyağlı sarma ve pasta gibi birbirinden lezzetli ürünler Hanımeller Çarşısı’nda satışa sunuluyor.
Kaynak: İHA