AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Bahçeci'ye Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi ziyaret etti.

Kırşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ziyarette Belediye Başkanı Bahçeci'nin Kırşehir'de yapılan çalışmalar hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'a bilgi verdiği ifade edildi.

Ziyarette konuşan Karacan, AK Parti'de kongre sürecine girdiklerini ve yoğun bir dönem yaşadıklarını aktardı.

2019’da yapılacak seçimlere AK Parti'yi en iyi şekilde hazırlamak için gayret ve mücadele ettiklerini vurgulayan Karacan, şunları kaydetti:

"Ben belediyecilik tecrübesi olan birisiyim. Kırşehir Belediye Başkanımızın da yaptığı çalışmaların ne denli zor olduğunu biliyorum. Ne kadar zahmetli bir iş olduğunu da bilirim. Belediyecilikte altyapı işi çok zordur. Bir şehirde altyapıya girerseniz dayak yemeye hazır olmanız lazım. Altyapı kalıcı bir hizmettir. Altyapının tamamını bitirmek kaydıyla doğru yaparsanız ve hepsini yaparsanız kalıcı olur. Yapılanları da millet unutmaz. Kırşehir Belediyemize bu çalışmalarında başarılar diliyorum."

Başkanı Bahçeci ise, Kırşehir Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti vermek, şehri daha refah, modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için çalıştıklarını aktardı.

Ziyarette, AK Parti Kırşehir Bölge Koordinatörü Fahrettin Poyraz, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: AA