Bayırköy Beldesi Artık PTT Pullarında

Bilecik ili Bayırköy Beldesi, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) pullarında tanıtılmaya başlandı.

Bayırköy Beldesi Artık PTT Pullarında
PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek için, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulamasına katılan Bayırköy Belediyesi belde tanıtımına hazırlattığı kişisel pullar ile katkı sağlıyor. Bayırköy Belde Belediye Başkanlığı ve Bilecik PTT Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokole istinaden beldenin tanıtımına katkı sağlayacak olan, beldenin öne çıkan projelerinin pullara uyarlandığı 6 farklı kurumsal pul her birinden 500 adet olmak üzere toplam 3 bin adet basıldı. Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik tarafından Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a makamında teslim edildi.

Pulların teslim edilmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Bilecik PTT Başmüdürlüğü İşletme Hizmetleri Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik, “PTT’nin Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, filateliyi sevdirmek, yaygınlaştırmak ve müşterilere yeni hizmetleri en iyi şekilde sunmak amacıyla 2005 yılında başlattığı kişisel pul uygulamasına da belli bir olayın anılması, kişisel veya ticari bir ürünün tanıtılması, doğum günü, evlilik yıl dönümü, anneler günü, Babalar Günü, mezuniyet töreni, hatıra ve benzeri amaçlarla gerçek ve tüzel kişilerin talebi üzerine pul basımını içeren ’kişisel pul’ uygulamasında, müşteriler istedikleri bir objeyi bastıracakları pulun üzerine koydurabiliyor. Bu kapsamda hazırladığımız pullarımızı da Belediye Başkanımız Mustafa Yaman’a teslim ettik. Bu vesileyle başta Başkanım Mustafa Yaman olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür eder Kişisel Pulların Bayırköy ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Konu ile ilgili Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise, pulların halkın beğenisine sunulduğunu belirtti.

Sözlerine devam eden Yaman, "Bu pullar beldemizin çehresini değiştirecek projeleri sonsuzlaştırmak ve belde tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla tasarlandı. 6 farklı proje ve genel görüntünün yer aldığı bu pulların hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA