Sason'da Minikler Futbol Turnuvası

Sason Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ilkokullar arası kız ve erkek futbol turnuvası final maçlarının oynanmasıyla sona erdi.

Sason Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ilkokullar arası kız ve erkek futbol turnuvası sona erdi.

Sason Yatılı Bölge Okulu spor kompleksinde düzenlenen turnuvada, Yolüstü İlkokulu kız ve erkek takımları, İstiklal İlkokulu takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, yaptığı konuşmada, 'Bu tür turnuvalar öğrencilerimizin başarısını daha da artıracak, okullar arası yapılan her türlü yarışma ve maçlar öğrencilerin azmini daha da artırdığını bir kez da gördük, bu turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür eder, turnuvada yer alan bütün öğrencilerimizi kutluyorum' dedi.

Dundar, daha sonra şampiyonanın galibi olan Yolüstü İlkokulu kız ve erkek takımlarına kupalarını verdi.

Turnuvanın ikincisi olan İstiklal İlkokulu kız ve erkek takımı kupasını Sason Belediye Başkan Vekili Nedim Işık'tan, turnuvanın üçüncüsü olan Şehitler İlkokulu Kız Futbol Takımı ve Kayadüzü İlkokulu Erkek Futbol Takımları kupalarını Sason İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk'ten aldı.

Kaynak: AA