Özel Anka Hastanesi Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çekiyor

Özel Anka Hastanesi hekim kadrosuna güçlü isimler katmaya devam ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Yavuz Burdurlu, Özel Anka Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Özel Anka Hastanesi Güçlü Kadrosuyla Dikkat Çekiyor
1942 yılında Çeşme’de doğan Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Yavuz Burdurlu, 1966 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.Prof. Dr. Burdurlu ,1971 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden Genel Şirurji branşında uzmanlık aldı. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hasan Yavuz Burdurlu , Anka Hastanesinde görev yapmaya başladı

Özel Anka Hastanesinde genel cerrahi hizmetler

Genel cerrahi, vücutta sistemik ve yerel sorunların cerrahi yöntemlerle tedavisi yanında, genel prensipler (yara iyileşmesi, yaralanmaya metabolik ve endokrin cevap gibi) konuları içeren ve gelişimleri açısından pek çok cerrahi ve temel tıp dalları etkilemiş bir teknik disiplindir. Genel olarak yemek borusu, mide, ince bağırsak, kalın bağırsak, karaciğer, pankreas, safra kesesi ve safra yolları yanında tiroid, meme gibi organların fonksiyonel yapısal yada tümöral bozukluğun cerrahi tedavileri, travma, yumuşak doku, karın, göbek, kasık ve ameliyat fıtıklarının cerrahi tedavisini kapsar.

Özel Anka Hastanesinde, Morbid Obezite ameliyatı Laparaskopik (kapalı),Mide fıtığı ameliyatı Laparaskopik ( kapalı),Onkolojik cerrahi (Kanser Ameliyatları),Kolon tümörleri ameliyatları Laparaskopik (kapalı)ve açık ameliyat, Safra kesesi ameliyatı Laparoskopik (kapalı) ve açık ameliyat gerçekleştirilmektedir.
Kaynak: İHA