Modifiye Araç Tutkunları Muğla'da Buluştu

350 aracın katıldığı etkinlikte modifiyeli araçların renkleri, motor kuvvetleri ve ses sistemleri gibi özellikleri meraklılarıyla paylaşıldı.

Modifiye araç tutkunları, Muğla'da düzenlenen 'Muğla Auto Show Tuning' etkinliğinde bir araya geldi.

Muğla Sosyo Kültürel Alanı'nda düzenlenen etkinlikte İzmir, Aydın, Denizli, Antalya, İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa ve Muğla’dan gelen yaklaşık 350 araç görücüye çıktı.

Modifiye tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, katılımcılar araçlarını tanıttı.

350 aracın katıldığı etkinlikte, modifiyeli araçların renkleri, motor kuvvetleri ve ses sistemleri gibi özellikleri meraklılarıyla paylaşıldı.

- 10 bin liralık araca 38 bin liralık ses sistemi

38 bin lira harcayarak özel hazırladıkları ses sitemini demo araçlarına monte ederek Türkiye'nin bütün illerini gezdiklerini belirten Süleyman Turhan, 'Aracımızın üzerinde 18 bin vat sadece bas için amfi var. Bin 200 amper de akü var. Kullandığımız aracımızın fiyatı 10 bin lira ancak biz içerisine 38 bin liralık sistem kurduk. Türkiye'nin birçok yerinde de aracımız dikkati çekerek büyük ilgi gördü.' dedi.

Organizasyon yetkililerinden Yılmaz Korkut ise etkinliğin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü, fuarda çeşitli özellikte 350 aracın sergilendiğini söyledi.

Muğla'da ilk defa düzenlenen etkinlikteki amaçlarının yarışma olmadığına işaret eden Korkut, 'Burada modifiye araçları, klasik araçları ve özel donanımlı ses sistemi olan araçları sergilemek için buluştuk.' diye konuştu.

Sergilenen araçların birçoğunda bin liradan 60 bin liraya kadar ses sistemi bulunduğunu anlatan Korkut, şöyle konuştu:

'Birlik ve beraberliği pekiştirmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Burada güzel dostluklar var. Herkes burada araçlarını tanıtarak renk katıyor. Modifiye araç, aslında bir tutku. İnsanlar bu araçlarına özel ilgi gösteriyorlar. Birçok insan, bu araçlara zevki için para harcıyor çünkü bu, bir hastalık ve tutku.'

Kaynak: AA