Vali Okur'dan Meclis Üyelerine Teşekkür Yemeği

Uşak İl Özel İdaresinin 2017 yılı bütçesinin kabul edilmesi dolayısıyla Vali Ahmet Okur, İl Genel Meclisi üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Hasbahçe Polis Evi'nde düzenlenen yemekte konuşan Vali Ahmet Okur, İl Genel Meclisi üyelerinin 2016 yılında yatırımların gerçekleşmesi için özverili şekilde çalıştığını ifade ederek teşekkür etti.

Uşak İl Özel İdaresi 2017 yılı bütçesinin 63 milyon 800 bin lira olarak oy birliği ile kabul edildiğini hatırlatan Vali Okur, şöyle devam etti:

'Bütçe görüşmelerinde Uşak için çeşitli fikirlerin ortaya çıkması ve bu fikirlerin ortak akılda buluşarak 2017 yılı bütçesinin oy birliği ile onaylanması beni mutlu etti. İnanıyorum ki ilimiz için birlikte önemli ve güzel hizmetlere imza atacağız. Kurum ve kuruluşlarımız 2017 bütçesinden kendi paylarına düşeni Uşak'ın tanınması ve kalkınması için ciddi tasarruf ve optimum kullanımla yatırama dönüştüreceklerine inanıyorum. En yüksek faydayı sağlamak kaydıyla, halkımız için yatırımları gerçekleştireceğiz.'

Vali Okur, 2017 yılında öncelikli olarak tarihi ve turistlik alanların ortaya çıkartılmasını hedeflediklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

'Artık iller yarış içindeler. Bu yarışta öne geçebilmemiz için köylerimize gerçekleştirilen yatırımların yanı sıra diğer ön plana çıkması gereken üstünlüklerimizin de gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Köylerimize giderken insanlarımız nasıl rahat yollardan gitmek istiyorsa, ilimize dışarıdan gelen misafirlerimiz de Uşak'ı daha iyi tanımak istiyorlar. Bu nedenle öncelikle geçmişimize ortaya çıkartıp, hem il hem de ülke turizmine kazandırmak istiyoruz. İnanıyorum ki 2017 yılı için Özel İdare kaynaklarının en iyi şekilde değerlendirilip ilimizin hem tanıtımı hem de kalkınması için önemli yatırımlar gerçekleştireceğiz.'

Yemeğe, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş, Meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA