Hafta Tatili İçin Anlaştılar

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Tepebaşı bölgesindeki bayan kuaförlerinin hafta tatilinin salı günü olması konusunda anlaştıklarını söyledi.

Hafta Tatili İçin Anlaştılar
Gerçekleştirilen toplantıda hafta tatili ile ilgili de görüşüldüğünü söyleyen Özkara, “Tepebaşı bölgesinde bulunan bayan kuaförlerinin talepleri doğrultusunda yapılan bu toplantımızda bayan kuaförleri için hafta tatilinin salı günü olması ortak alınan bir karar olmuştur. Alınan kararlara uydukları sürece biz de üyelerimizi destekliyoruz. Oda başkanı olarak meslektaşlar arasında alınan bu ortak kararın Tepebaşı bölgesinde de uygulamaya geçmesi, bu ortak karar üyelerimizin imza atması bizleri sevindirmişti” dedi.

Üyelere yönelik mahalle toplantılarında nelerin görüşüldüğü hakkında da bilgi veren Özkara, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Tepebaşı Bölgesinde Uluönder, Şirintepe ve Yeşiltepe mahallelerinde bulunan bayan kuaförü üyelerimize yönelik toplantımızı gerçekleştirdik. Üyelerimize yıllık aidat ödemeleri, 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması, 6331 Sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu, kapsam dışı meslek sınavları, yeni düzenlenen 2016 yılı ücret tarifeleri hakkında bilgi verildi.

Üyelerimizin mesleki sıkıntı ve sorunları dinlendi. Ayrıca odamızın yapmış olduğu çalışmalar, etkinlikler hakkında üyelerimize bilgi verildi.

Kaynak: İHA