Ayakkabı Ve Çanta Sektörüne SHOEXPO Dopingi

Ayakkabı ve çanta sektörünün öncü isimlerini buluşturan SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 19-22 Ekim tarihlerinde kapılarını açacak.

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek fuara, 160 firmanın katılımın kesinleştiği bildirildi.

Ziyaretçilerine ayakkabı ve çanta sektörüne dair geniş bir ürün yelpazesi sunan SHOEXPO'nun, bu yıl yenilikleriyle de dikkat çektiği, fuar kapsamında ilk kez oluşturulacak 'Trendcode SHOEXPO Area'da, 2017 modasının en güzel kombinlerinin özel tasarım ayakkabılarla sergileneceği belirtildi.

Yine ilk kez düzenlenecek olan 'Moda Sohbetleri'ne, Sertaç Delibaş, Duygu Ergör ve Pınar Arkun gibi ayakkabı sektörünün önde gelen tasarımcılarının da fuarda konuşmacı olarak yer alacakları kaydedildi.

Fuara 45 ülkeden bini aşkın yabancı profesyonel alıcının ziyaretinin beklendiği aktarılan açıklamada, Ekonomi Bakanlığı URGE Projesi kapsamında oluşturulan 'Hosted Buyer' programıyla sektör profesyonelleri ve katılımcı firmaların ürün gruplarına göre ikili görüşmeler yapacağı bildirildi.

40. SHOEXPO'nun, Ekonomi Bakanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenleneceği, yeni sezon modasının sergileneceği fuarın, üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcıların ve sektörel yayınların buluşma noktası olacağı belirtildi.

Kaynak: AA