Manavgat'ta Halka İçme Ve Kullanım Suyu Dağıtıldı

Manavgat ilçesinde dün akşŸamdan bu yana su verilemeyen 3 mahallenin sakinlerine, Manavgat Belediyesi tarafından içme ve kullanım suyu dağŸıtıldı.

Manavgat'ta Halka İçme Ve Kullanım Suyu Dağıtıldı
Antalya BüyükşŸehir Belediyesine bağŸlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel MüdürlüğŸü tarafından Manavgat'ta su hattındaki arıza nedeniyle 3 mahalleye dün akşŸamdan itibaren su verilemedi.

ASAT ekipleri tarafından çalışŸmalar devam ederken, Kavaklı, Kasaplar ve Mimarsinan mahallelerinde vatandaşŸlar su sıkıntısı çekmeye başŸladı. Manavgat Belediyesi de vatandaşŸlardan gelen talepler doğŸrultusunda su sıkıntısı çeken mahalle sakinlerine 3 tanker içme ve kullanım suyu gönderdi.

Zabıta ekiplerinin mahalle sakinlerine su dağŸıtımı yapılacağŸı yönünde anons yapması üzerine evlerinden kova ve pet şŸişŸelerle inen vatandaşŸlar, tankerlerden su doldurdu. Belediye ekipleri ayrıca vatandaşŸlara kamyonlarla hazır içme suyu dağŸıttı.

ASAT yetkilileri, yıpranan borular nedeniyle dün Manavgat şželale Terfi İstasyonundaki su basma borusunun patladığŸını, arızanın giderildiğŸini, yüksek kesimlerdeki mahallelere kısa zamanda su verileceğŸini kaydetti.

Kaynak: AA