İstanbul'un 'Toplantı Profesyonelleri Rehberi' Yayımlandı

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun (ICVB) "Toplantı Profesyonelleri Rehberi"nin 2015 sayısı, yenilenen tasarımı ve zenginleşen içeriğiyle yayımlandı.

ICVB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un uluslararası toplantı ve kongre pazarındaki iş potansiyelini artırmak için çalışmalarda bulunan ICVB, her yıl yayımladığı Toplantı Profesyonelleri Rehberi (İstanbul Meeting Planner's Guide) ile kongre turizminde karar vericilere ışık tutuyor.
Rehber, kentin kongre ve toplantı sektörünü uluslararası planlayıcılarla buluşturmayı hedefliyor. Yenilenen tasarımı, zenginleşen içeriğiyle 200 sayfa ve İngilizce olarak hazırlanan rehber, kentin tanıtımının yanı sıra toplantı kapasitesini artırmaya yönelik bilgileri içeriyor, sektörde karar vericilerin olduğu geniş bir okuyucu kitlesine ulaşıyor.
Yıllık yayımlanan rehberde, İstanbul hakkında detaylı bilgiler, toplantı ve kongre merkezleri, ICVB üyesi oteller, seyahat acenteleri, etkinlik mekanlarıyla servis sağlayıcılarının tanıtımları, yeme-içme, alışveriş bölümü, Türkiye, İstanbul ve ulaşım bilgileriyle sosyal programlar başlıkları yer alıyor.
Rehber, uluslararası dernek ve birlik yöneticileriyle kongre acentelerine, uluslararası toplantı düzenleme potansiyeli olan şirket yöneticilerine, organizasyon yetkililerine, medya temsilcilerine, uluslararası kongre ve toplantı turizminde belirleyici konumdaki tüm kurum ve kuruluş yöneticilerine ulaştırılıyor.
Kaynak: AA