Erkan Tan'dan Mansur Yavaş'a tokat gibi yanıt

Ankara'da HDP'ye geçeceği söylentisi yayılan Mansur Yavaş, Beyaz Haber'i ve Beyaz TV Spikeri Erkan Tan'ı hedef seçti. Yavaş'ın açıklamalarına Tan'dan tokat gibi bir yanıt geldi.

Erkan Tan'dan Mansur Yavaş'a tokat gibi yanıt
'MHP'yi satmam' deyip yerel seçimlerde CHP'den aday olan Mansur Yavaş, CHP ile de yollarını ayırma kararı almıştı. Yavaş'ın o kararının ardından Ankara'da, HDP'ye geçeceği söylentisi yayıldı. Beyaz Haber o iddiayı Yavaş'ın kendisine sordu. İddianın Beyaz TV'de yer alması Yavaş'ı öfkelendirdi. Mansur Yavaş hakkındaki iddiaları kendisine cevap hakkı tanıyarak ekrana taşıyan Beyaz TV'yi ve Beyaz TV Spikeri Erkan Tan'ı hedef seçti.

Yavaş'a yanıt Beyaz TV programcısı Erkan Tan'dan geldi.

Mansur Yavaş twitter hesabından Beyaz Haber'i ve Beyaz TV Spikeri Erkan Tan'ı hedef aldo. 'Sadece hakkımda yaptığınız 'Mansur Yavaş HDP'ye geçecek' çakma haberini kaça yaptığınızı merak etmiştim' diyen Yavaş'a Erkan Tan'dan tokat gibi bir yanıt geldi. Tan, 'Ülkücelere katil diyenlerin partisine devşirilip bana laf mı söylüyorsunuz? Devşirme resmi kayıtlı öznesi sizsiniz Mansur Bey' karşılığını verdi.

Erkan Tan canlı yayında da Yavaş'a sert çıkışlarda bulundu.