Giresun Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Giresun Belediyesi Meclis Toplantısı Giresun Belediyesi Başkanı Kerim Aksu başkanlığında belediye ek hizmet meclis toplantı salonunda yapıldı.

Giresun Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı

Belediye Başkanı Kerim Aksu, geçtiğimiz günlerde MHP İl Başkanı seçilen İbrahim Dizdar’ın belediye meclis üyeliğinden istifa dilekçesini kabul ederken, vermiş olduğu 10 aylık hizmetten ötürü kendisine plaket verdi

Macaristan’ın Batonyterenya şehrinin kardeş şehir olmak için vermiş olduğu dilekçe oy çokluğuyla meclisten geçerken, mülkiyeti Belediye ait olan Espiye İlçesi Demir Köyü Armelit mevkiindeki arazi Belediye meclis üyeleri tarafından 10 yıllığına kiraya verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi

Giresun Belediyesi'nin yıllardır araçları kiraladığına değinen Başkan Kerim Aksu, yıllık araç kirası olarak bir milyon TL para verdiklerini bunun çok büyük bir rakam olduğunu söyledi.

Başkan Kerim Aksu "Bu araçların mazotlarını ve kullanan kişilerin maaşlarını da biz ödüyoruz. Belediye olarak bu sorundan kurtulmak için sizden 31 adet araç alımı için yetki istiyorum" dedi.

Belediye Meclis üyelerinin olumlu görüş bildirdikleri talep oy birliği ile kabul edildi

Kaynak: İHA