Kaymakam Saltaş Ve Başkan Öztekin'den Hastalara Ziyaret

ANTALYA - Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş ve Belediye Başkanı Ümit Öztekin, devlet hastanesinde tedavi gören hasta ve yakınlarını ziyaret etti.

Elmalı'da yeni yapılan ve resmi açılışı henüz gerçekleştirilmeyen devlet hastanesini ziyaret eden Kaymakam Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Gökçe, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, yeni hastanenin 40 yataklı ve her türlü teknolojiye sahip olduğunu bildirdi. Hastanenin resmi açılışının henüz yapılmadığını hatırlatan Öztekin, "Sağlık konusunda hizmetin gecikmemesi adına hastanemiz fiilen hizmete başladı. Biz de Kaymakamımız ile hastanemizi ziyaret ederek, hastalarımıza geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Gözlemimiz hem tedavi gören hastalarımız hem de doktorlarımız başta olmak üzere hastane çalışanlarımız yeni hastanemizden memnunlar" dedi.

Elmalı Devlet Hastanesinin ilerleyen günlerde düzenlenecek törenle resmi açılışının yapılacağını kaydeden Öztekin, hastanenin yapılması ve hizmete girmesi konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA