Akyazı'da Alt Yapı Çalışmaları Kabakulak Mahallesinde Sürüyor

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı teknik ekiplerce alt yapı çalışmaları Kabakulak mahallesinde devam ediyor.

Akyazı'da Alt Yapı Çalışmaları Kabakulak Mahallesinde Sürüyor
Kış mevsimi ile başlayacak yağışlar öncesinde tedbirlerini arttıran Akyazı Belediyesi Kabakulak mahallesinde üzerinden yol geçen kanallardaki eski kırılmış, bozuk durumdaki büzleri yenileri ile değiştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında toplamda 100 metre büz döşeme çalışması yapan ekipler, 500 metre uzunluğundaki açık kanallarda da kepçe ile temizleme çalışmaları yapıyor. Ekipler tarafından temizlenen açık kanallarda su akışının rahatlamasını sağlanarak olası su taşkını riski taşıyan yerlerde önlemler alınıyor.

Alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi veren Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan, “Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimizin Kabakulak mahallesinde başlattığı alt yapı güçlendirme çalışmalarımız yoğun bir tempo ile sürüyor. Buradaki çalışmalarımızı hızla tamamlayarak daha önce tespitini yaptığımız diğer mahallelerde aynı çalışmayı hava şartlarının elverdiği ölçüde aralıksız olarak devam ettireceğiz” dedi
Kaynak: İHA