Forum Kayseri Çocuk Kulübü Çocuklar İçin Atölye Çalışmaları Düzenliyor

Forum Kayseri Çocuk Kulübü, minik ziyaretçileri için hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebilecekleri keyifli atölye çalışmaları düzenliyor.

Forum Kayseri Çocuk Kulübü Çocuklar İçin Atölye Çalışmaları Düzenliyor

Forum Kayseri, minik ziyaretçileri için hazırladığı eğitici ve öğretici Çocuk Kulübü etkinlikleriyle çocuklara yaşıtlarıyla birlikte keyfili vakit geçirme imkanı sunuyor. 22 Ocak günü başlayarak her ay 9 gün gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar, hem yeteneklerini ve el becerilerini geliştirerek yeni şeyler öğrenecek hem de masalların büyülü dünyasında eğlenceli vakit geçirecek. Forum Kayseri’de her Çocuk Kulübü buluşmasında farklı bir masal ve konsept olacak. Çocuklar kimi zaman Alaaddin’in Sihirli Lambası masalındaki Lambanın Cin’i ile buluşacak, kimi zaman Hansel ve Gretel’in şekerden yapılan evlerinde oynayacak, kimi zaman da Kaptan Jack’in gemisinde birer tayfa olacak.

Forum Kayseri düzenleyeceği etkinlikte tüm çocukları Çocuk Kulübü etkinliklerine davet etti.

Forum Kayseri Çocuk Kulübü 2015 Yılı Etkinlik Programı şu şekilde; Alaaddin (22- 30 Ocak 2015), Pinokyo & Gebetto (31 Ocak-08 Şubat 2015), Hansel & Gratel (07-15 Mart 2015), Hititden Günümüze Çamurlu Minik Eller (18-26 Nisan 2015), Bremen Mızıkacıları (16-24 Mayıs 2015), Kaptan Jack (06-14 Haziran 2015)
Kaynak: İHA