Bodrum’da Nefes Almaya Vakit Yok

Bodrum Belediyesi, yaz aylarında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bodrum’da Nefes Almaya Vakit Yok
Bodrum’a kesintisiz hizmet anlayışıyla sorunlara köklü çözümler getirerek çalışan Bodrum Belediyesi Başkanı Mehmet Kocadon’un daha önceki ‘Yaz da gelse turizmi etkilemeden her mahallede çalışmalarımız sürecek’ beyanatına uygun olarak gece gündüz Bodrum’a hizmet veriyor.

Gümbet ve Cevat Şakir Mahallelerindeki çalışmalarda sona gelindi. Alman Hastanesi ve Kon Sitesi çevresinin bin 500 ton asfalt kaplamasının ardından Turgutreis ve İnönü Caddeleriyle Cevat Şakir ve Neyzen Tevfik Caddelerinin 2000 metrekareyi bulan yol çizgileri de tamamlanarak Bodrum Halkının hizmetine sunuldu. Eşzamanlı olarak Oasis arkası ve Özel Bodrum Hastanesi çevresine de toplam 101 adet aydınlatma direği takıldı. Şehrin çeşitli yerlerine yaklaşık bin adet daha aydınlatma direği takılacak.

Yılların büyük ihtiyacı olan Yeniköy Camii’nin şadırvanı ile Torba Camii’nin anayoldan girişe elveren merdiven ve yolu da Ramazan ayına yetiştirilerek cemaatin kullanımına sunuldu. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Mehmet Kocadon’un talimatıyla çevre köylere hizmeti de aksatmadı. Sazköy Muhtarı Erdal Yabacı’nın talebiyle Sazköy Camii’nin klima ihtiyacı derhal karşılanarak Sazköy Halkının hizmetine Ramazan ayında sunuldu.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon daha önce yaz da gelse altyapı ve çevre düzenleme hizmetlerinin süreceğini söylediğini hatırlatarak, “Başka Bodrumumuz yok, işlerimiz bitene kadar çalışmalarımız sürecek. Eskiden olduğu gibi turizm sezonu başladı diye tüm çalışmaları askıya alıp sadece çöp toplamak ve su kesintilerinin önünü almak lüksümüz yok. Bodrum’da yepyeni bir anlayış yerleştirdik. Artık Bodrum Halkı biliyor ki çalışan, ihtiyaçlara cevap veren, daima onlar için var olan bir Bodrum Belediyesi var. Bu enerjik yapıyı tesis etmek kolay olmadı, bu hizmet enerjisi artarak sürecek. Bodrum içindeki işlerimizi oldukça kolayladık, şimdi yeni kanunla sorumluluk alanımıza giren çevre köylerimize hizmette yoğunlaşacağız. Nefes almaya vaktimiz yok” dedi.

Kaynak: İHA