Şehit Yıldırım Kuzucular'ın Annesi Rahime Kuzucular Yılın Annesi Seçildi

Şehit Yıldırım Kuzucular'ın annesi Rahime Kuzucular, AK Parti Şarkışla Kadın Kolları tarafından yılın annesi seçildi.

Şarkışla Kadın Kolları tarafından ilçedeki bir düğün salonunda Anneler Günü programı düzenlendi.

Programda, geçen yıl Kato Dağı'nda güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlar sırasında teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Yıldırım Kuzucular'ın annesi Rahime kuzucular yılın annesi seçildi.

Programda, AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya ve AK Parti Şarkışla Kadın Kolları Başkanı Sadegül Acar konuşma yaptı. Konuşmaların ardından anne Kuzucular'a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Kuzucular, program sırasında kısa süreli rahatsızlık geçirdi.

Program umre gezisi için yapılan çekilişlerle sona erdi.

-Gençlik Haftası-

Şarkışla Kaymakamlığınca gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor turnuvaları sona erdi.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, bu tür spor organizasyonlarına devam edeceklerini belirterek, "Hem sporcular memnun hem de seyirciler. Bizlere bu mutluluğu yaşatan gerek sporcu gerekse tribünlerde arkadaşlarını destekleyen, yenilseler bile rakip takımı alkışlayan seyircilere teşekkür ediyorum" dedi.

Turnuvalarda, voleybol kızlar kategorisinde Kız Teknik ve Meslek Lisesi, erkeklerde ise Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu. Tenis kategorisinde kızlarda Kız Teknik Meslek Lisesi, erkeklerde de İmam Hatip Lisesi birinciliği elde etti. Kros kategorisinde bin 500 metre kızlarda Kız Teknik Meslek Lisesi, erkekler 2 bin metrede ise İmam Hatip Lisesi birinciliğe ulaştı. Futbol müsabakalarında da Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren okulların madalya ve kupaları, Gül, Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç, Şarkışla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vekili Ertan Aydemir ve okul müdürleri tarafından verildi.

-Öğrencilerden örnek davranış-

Şarkışla Merkez Anaokulu öğrencilerinin evlerinden getirdiği oyuncak ve hikaye kitapları, Gümüştepe köyündeki Muhtar Yalın İlkokulu anasınıfında eğitim gören 12 öğrenciye dağıtıldı. Yaklaşık 100 hikaye kitabı ve çok sayıda oyuncak, Şarkışla Merkez Anaokulu Müdürü Musa Ağa ile öğretmenler Nagihan Sazlı, Nesibe Yıldız, Hilal Öztürk ve Özlem Taşkıran tarafından öğrencilere teslim edildi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA