Başköy, Gönül Elçileri Projesini Uğurludağ’da Tanıttı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca başlatılan "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi Çorum’un Uğurludağ ilçesinde tanıtıldı.

Başköy, Gönül Elçileri Projesini Uğurludağ’da Tanıttı
Uğurludağ İlçe Konferans Salonu'ndaki tanıtım toplantısına İlçe Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, Belediye Başkanı Adem İpek, Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Jandarma Komutanı Abdullah Aygün, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Değirmenci, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Fatma Başköy, gönül elçisi olmanın ve toplumda bu duyguyu yaygınlaştırmanın önemine vurgu yaparak, projenin başarıya ve amacına ulaşması için herkesin gönül vermesi gerektiğini söyledi.

Türk milletinin doğuştan gönül elçisi olduğunu dile getiren Başköy, “Çünkü birçoğumuzun çevremizdekilere farkında bile olmadan gönül elçiliği yaparız. Bunu daha somut ve yaygın hale getirmek bu projenin başlıca amacıdır. Aslında hepimiz zaten birer gönül elçisiyiz ancak bu daha etkin ve somut hale getirmek için bu bizler için de büyük bir şanstır. Sayımızı daha da artırarak Türkiye'de büyük bir aile olacağız. Uğurludağ'dan zamanı geldiği zaman gönül elçilerini bir araya getirerek onlarla güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakam Hasan Gümüşçüoğlu da, herkesi projeye destek olmaya çağırdı. Uğurludağ’ın projede yer almasının da sevindirici olduğunu dile getiren Gümüşçüoğlu, projenin ilçede başarılı olacağına inandığını belirtti.

Kaynak: İHA