Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin'den Açıklama

Yozgat’ın Çayıralan İlçe Belediye Başkanı Çakmak Çetin, bu yıl 40 bin metrekare kilitli parke döşeyeceklerini söyledi.

Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin'den Açıklama
Çayıralan ilçesinin kanalizasyon ve su konusunda hiçbir probleminin olmadığını ve sebeple çalışmalarında ağırlığı üst yapıya verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Çakmak Çetin, “Seçildiğimiz 2009 yılından itibaren her yıl yollarımızı 40 bin metrekare kilitli parke ile kaplıyoruz. Bu yıl ki hedefimizde 40 bin metrekare kilitli parke döşemektir. İhale yaparak 23 bin metrekare parkemizi aldık ve çalışmalar başladı.

Bu tamamlanınca tekrar bir ihale yaparak kalan kısmı tamamlayacağız. Hedefimiz görevimiz bittiğinde Çayıralan’da kilit parkesiz yol bırakmamak, ilçemizi çamurdan kurtarıp modern bir ilçe haline getirmektir” dedi.

Ağaçlandırma ve parklara ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Çetin, “ Çayıralan ilçesinde çok güzel mesire alanları var. Bunlardan bir tanesi olan Kaynarpınar mesire alanımızdır. Burada düzenlemeler yaptık ve fidan diktik ve şuanda burası hem ilçe halkına hem de çevre ilçelerdeki vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Yine 5 dönümlük bir alanda park çalışmamız var, bu parkımız için kamelyalar ve çocuk oyun gruplarını aldık. Bu parkımızı da bu yıl tamamlayacağız” diye konuştu.

İlçenin sosyal ve kültürel yönden gelişmesine büyük katkı sağlayacak olan Çayıralan Meslek Yüksek Okulu’nun önümüzdeki Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile temelinin atılacağını ifade eden Belediye Başkanı Çetin, “Çayıralan halkı, özlemle beklediği meslek yüksek okuluna kavuşuyor. Okulun inşaatını yapacak yüklenici firma binanın 2 yılda tamamlanacağını taahhüt etti. Fakat biz bunun daha erken bitirileceğini tahmin ediyoruz. Meslek yüksek okulunun ilçemize çok büyük faydalar sağlayacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA