Sakarya'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kar yağışının ardından kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı.

Sakarya'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 4 Yaralı
Alınan bilgilere göre, Söğütlü ilçesi Çayırlar mevkiinde meydana gelen kazada Adapazarı'ndan Ferizli istikametine giden, Emin Çimen İdaresinde 54 LP 720 plakalı otomobil, kar yağışının ardından kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile kontrolden çıkarak karşı yönden gelen, Mikail Bayram idaresinde ki 54 TK 103 plakalı kamyonet ile çarpıştı

Kaza sonrası otomobilin içerisinde sıkışan Emin Çimen ve Hakan Tan (31) Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarıldı. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki yaralı burada yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Kazada ayrıca kamyonet sürücüsü Mikail Bayram, oğlu Cebrail Bayram ile Şeyma Akbulut (10) ve Ahmet Cankotan (12) yaralandı. Yaralılar Yenikent Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA