Şoförlerden İtfaiyeye Acil Kurtarma Aracı

İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne acil kurtarma aracı alınması için İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından kampanya başlatıldı.

Şoförlerden İtfaiyeye Acil Kurtarma Aracı
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl'ı ve Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Erol Eruğur'u ziyaret eden Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, kampanyaya destek istedi. Korkmaz, acil kurtarma aracının sadece trafik kazalarında değil, yangın, sel ve deprem gibi her türlü tabii afet durumunda kullanılacağını belirterek, "İnegöl'ün acilen bu araca ihtiyacı var. Bu kampanya ile tam donanımlı bir acil kurtarma aracı alınacak. Biz her şeyi devletten ve belediyeden bekleyemeyiz. Bunun için kampanya başlattık" dedi.
Metin Anıl ise, "Acil kurtarma aracına gerçekten ihtiyaç var. İnegöl, Bursa-Ankara kara yolu üzerinde, kışın trafiği engelleyebilecek bir coğrafyada. Geçen hafta Boğazköy barajında su tutulmaya başlandı. Boğazköy ile Hamzabey arasında devasa bir baraj gölü oluşacak. Burada değişik su kazaları meydana gelebilir. Acil kurtarma aracındaki zodyak bot oradaki çalışmalarda İnegöl insanına yardım eder. Faydalı bir kampanya. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.
Erol Eruğur da, kampanyaya destek konusunu OSB yönetim kurulu toplantısında görüşeceklerini söyledi.