İnegölspor'dan 6 Yeni Transfer

Ara transfer döneminin hareketli kulüplerinden İnegölspor, 6 tecrübeli ismi renklerine bağladı.

İnegölspor'dan 6 Yeni Transfer
Bir üst lig umutlarını ikinci devreye sarkıtan İnegölspor, ikinci yarı maratonuna yeni transferlerle girecek. Adana Demirspor'dan transfer edilen 29 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Aytek Çöltekin, Adana Demirspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Cemal Boztepe, Adana Demirspor'dan transfer edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Metin Fidan, Gümüşhanespor'dan transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hüseyin Yıldız, Gaziosmanpaşaspor'dan transfer edilen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Ufuk Baltürk ve Ankaragücü A2 takımından transfer edilen 20 yaşındaki Gürkan Alver bordo beyazlı kulübe imza attı.
Kulüp Başkanı Yusuf Şen, yöneticiler Müfit Besler, İlhan Korkmaz, Adil Kansu, Kurtiş Güleç ve Mahmut Demirtaş'ın da katıldığı imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor olarak biz her zaman istikrardan, devamlılıktan yana olduk. Ama devre sonu itibariyle geldiğimiz noktaya baktığımızda maalesef bazı değişiklikler kaçınılmaz oldu. 20 Ocak 2011 Perşembe günü oynanacak olan Tekirova Belediyesi maçı ile birlikte seri galibiyetlere başlamaktır" dedi.
Başkan Yusuf Şen ise, "Başkanımızın da ifade ettiği gibi, ilk devrede hedefimizin biraz uzağında kaldık. Yeni transferler yapacağımızı ifade etmiştik, nihayetinde bugün altı kardeşimizi renklerimize bağladık. Hem kendileri hem de İnegölspor adına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Oyuncular adına konuşan, Adana Demirspor'dan transfer edilen Ali Cemal Boztepe ise, "Çok büyük bir camiaya geldiğimizi biliyoruz. İnegölspor hak ettiği yerde kesinlikle değil. Futbolcular olarak hedefe ulaşmak için terimizin son damlasına kadar formamızı ıslatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.