POS cihazından kontör satışı

Turkcell, elektronik ödeme sistemleri alanında dünyanın önde gelen firmalarından Veri Fone ile güç birliği yaptı. Kazı konuş kart dönemini kapatması ö

Turkcell, elektronik ödeme sistemleri alanında dünyanın önde gelen firmalarından Veri Fone ile güç birliği yaptı. Kazı konuş kart dönemini kapatması öngörülen proje sayesinde POS terminalleri üzerinden nakit kontör yüklenebilecek.

Müşteri arzu etmesi halinde, numarasını belirtme gereği duymaksızın pınpad üzerinden tuşlama ile yükleme yapabilecek. 16 bin adet GPRS POS cihazı ve 16 bin adet pınpad ile devam eden proje, son kullanıcıya hizmet veren Turkcell noktalarında uygulanıyor.

Turkcell Bireysel Satış - Distribütör Yönetimi Müdürü Ender Tunç konuyla ilgili olarak "Veri Fone'un geleceğe dönük bakış açısıyla ürettiği çözümler müşterilerimize sunduğumuz ödeme alternatiflerinin her geçen gün çeşitlenmesini sağladı. Projede bugün itibariyle 6 farklı uygulama çalışıyor. Ancak VeriFone ile hazırladığımız bu platformda POS terminalinin bilinen ve bilinmeyen tüm kabiliyetlerini kullanıcılarımıza sunuyor olacağız." dedi.

Veri Fone İş Geliştirme Müdürü Ayhan Erdoğan, da yapılan güç birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Dünyanın lider POS üreticisi firmalarından biri olarak her geçen gün önemli bir projeye daha imza atıyoruz. Turkcell ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği sayesinde, Turkcell kullanıcılarına kolay ve güvenli bir ödeme platformunda, hayatlarını kolaylaştıracak her türlü hizmeti sunuyoruz. Turkcell'in bilgi birikimi ile her gün bu hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz." ifadelerini kullandı.