Fotoğraflar Okul Duvarlarını Süsledi

Bursa Kent Konseyi, bünyesinde yer alan Bursa Fotoğraf Topluluğu (BURFOT) çalışma grubu tarafından hazırlanan 'Griye Veda Renklere Merhaba' adlı 40 fotoğraftan oluşan sergi, Bursa Anadolu Lisesi'nde açıldı

Fotoğraflar Okul Duvarlarını Süsledi
  Bursa Kent Konseyi , bünyesinde yer alan Bursa Fotoğraf Topluluğu ( BURFOT ) çalışma grubu tarafından hazırlanan " Griye Veda Renklere Merhaba " adlı 40 fotoğraftan oluşan sergi , Bursa Anadolu Lisesi ' nde açıldı .
Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala , Bursa Kent Konseyi ' nin vatandaşların sosyal ve kültürel yaşantısına yönelik çok önemli çalışmaları olduğunu ifade etti . Gençlerin sanata yakın durmasının gerekliliğinden bahseden Pala , ileri düzeydeki toplumların sanatla daima iç içe olduğunu belirtti . Pala , konseyin örnek çalışmalarından biri olan fotoğraf sergisi ile gençlerin fotoğraf sanatını daha çok seveceğine inandığını belirtti .
Bursa Fotoğraf Topluluğu ( BURFOT ) üyesi 40 fotoğrafçı , 40 fotoğrafın yer aldığı sergiyi Bursa Anadolu Lisesi ' ne bağışlayarak da önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı .
Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ceyhun İrgil de serginin açılışına katılarak , örnek çalışmaya destek verdi .