Vali İle Odacısı Aynı Masada

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 22 Şubat tarihinde gerçekleştirdiği Sinop ziyareti sırasında görev alan kamu personeli için Sinop Valisi M. Hakan Güvençer tarafından yemek verildi.

Vali İle Odacısı Aynı Masada
Çalışanlara Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e verilen menünün aynısının ikram edildiği programda Valilik makam odacısı, Vali Güvençer ile protokol masasını paylaştı. Polisevi'nde gerçekleştirilen yemeğe Vali M. Hakan Güvençer ile eşi Fatma Güvençer, Belediye Başkanı Baki Ergül ve eşi Bircan Ergül, İl Emniyet Müdürü İbrahim Demirci ve eşi Ayşe Demirci ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Sinop ziyaretinde görev alan 210 personel ve eşleri katıldı. Programda konuşan Vali Güvençer, Cumhurbaşkanı Gül'ün programının hazırlığından icrasına kadar fedakarca çalışan personeline teşekkür etti.

"Burada alışılagelmiş bir vali formatında değil, bir kardeşiniz olarak çok küçük bir hitapta bulunacağım" sözleriyle konuşmasına başlayan Vali Güvençer, "Bir süredir çok tatlı bir telaş içerisindeydik. Devletimizin zirvesindeki saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ilimize teşrif edeceklerdi. Sinop küçük imkanlarla sınırlı ve tecrübelerimiz de hakeza öyleydi. Sayın Cumhurbaşkanımızın ne kadar mütevazi ve hoşgörülü bir insan olduğunu biliyor olmakla birlikte, onun makamının taşıdığı ağırlığa mütenasip, Sinop'un bu
küçücük imkanlarıyla onu en güzel şekilde ağırlayabilmenin telaşı en başta ben olmak üzere hepimizin üzerindeydi. Gerçekten örnek gösterebilecek güzel bir organizasyonla Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Sayın Cumhurbaşkanımızı üzmek bir yana son derece mutlu ve Sinop'u sevmiş olarak ilimizden uğurladık. Bunda her birinizin teker teker çok önemli payı ve katkısı var. Fedakarca çalışmalarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali M. Güvençer ve eşi Fatma Güvençer ile Belediye Başkanı Baki Ergül ve eşi Bircan Ergül'ün paylaştığı protokol masasında emektar makam odacısı İhsan Yeşilkaya ile eşi de oturdu. Vali Güvençer İhsan Çetinkaya ile uzun süre sohbet etti. Yemekte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ikram edilen mezgit, kalkan balığı ve hamsi ikramı yapıldı. Çalışanlar gecenin geç saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlendi.