Kepçe operatörü kimsesiz kaldı

Bilecik'teki tren kazasına sebep olduğu ileri sürülen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde tedavi gören iş makinesinin operatörü Mehmet Sait Yılmaz'ı ailesi ve firma yetkililerinden kimsenin arayıp sormadığı öğrenildi.

Kepçe operatörü kimsesiz kaldı
 

Durumu ağır olan Yılmaz ' a 24 saat hastane personeli bakarken polis de yakınlarına ulaşmaya ç ; alışıyor . Demiryolu ç ; alışanı olduğu gerekç ; esiyle Yılmaz ' ın yanına dü ; n TCDD gö ; revlilerinin geldiği , ancak Demiryolu ç ; alışanı olmadığının belirlenmesi ü ; zerine gö ; revlilerin sadece bilgileri alıp gittiği ifade edildi .
Bilecik - Bozü ; yü ; k arasında , ö ; nceki gü ; n Cumhuriyet Ekspresi ' nin iş makinesine ç ; arpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi ö ; ldü ; , 21 kişi de yaralandı . Kazada , kepç ; eyi operatö ; r arkadaşının yerine emaneten kullandığı belirlenen Mehmet Sait Yılmaz da ağır yaralandı . Ö ; nce Bozü ; yü ; k Devlet Hastanesi ' ne , oradan da Eskişehir Osmangazi Ü ; niversitesi Tıp Fakü ; ltesi Hastanesi ' ne kaldırılan Yılmaz ' ın durumu ciddiyetini koruyor . Kazaya sebep olduğu ileri sü ; rü ; len ve Beyin Cerrahi Yoğun Bö ; lü ; mü ; ' nde tedavi gö ; ren Yılmaz ' ı şu ana kadar kimsenin arayıp sormadığı ortaya ç ; ıktı . Yılmaz ' a 24 saat hastane ç ; alışanları nö ; betleşe refakat ediyor . Polis , kimlik bilgilerinden yakınlarına ulaşmaya ç ; alışıyor . Fakat Gaziantep ' in Yavuzeli ilç ; esi nü ; fusuna kayıtlı olduğu belirlenen Yılmaz ' la ilgili hastane yetkilileri ile polisin elinde yeterli bir bilginin olmaması nedeniyle hala bir yakınına ulaşılamadı .
Hastane gö ; revlileri , Yılmaz ' ın Perşembe gü ; nü ; akşam Tıp Fakü ; ltesine geldiğini , yapılan tetkiklerde durumunun ciddi olduğunun tespit edildiğini ifade etti . Yılmaz ' ın , Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Bö ; lü ; mü ; nde tedavi altında tutulduğunu belirten gö ; revliler , ' Yılmaz ' ın durumu ağır . Şu ana kadar ne ailesinden ne de işyeri sahiplerinden ziyaretine gelen olmadı . Tedavisini sü ; rdü ; rü ; yoruz . Ama hayati tehlikesi devam ediyor . Yakınlarının bir an ö ; nce hastanemize gelmesini bekliyoruz . ' dedi .