Bir hafta içinde 30 köy ziyaret edildi

Ekim ayı olağan toplantılarını tamamlayan İl Genel Meclis üyeleri, Kasım ayı toplantılarında görüşülecek olan 2010 bütçesine esas olacak verileri hazırlamak üzere ilçelerine döndüler.

Merkez İlçe İl Genel Meclisi üyeleri de İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı başkanlığında kendi sorumluluk bölgeleri olan merkez İlçe köylerini ziyaret ediyorlar.
Ziyaret çerçevesinde halen devam etmekte olan projeler ve çalışmalar yerinde görülürken, 2010 bütçesine alınacak yatırımlar ve projelerde tespit ediliyor.
Geçen hafta içerisinde bu kapsamada 30’a yakın merkez köyün ziyaret edildiğini belirten İl Genel Meclisi başkanı Nazlı, hedeflerinin bu ay içerisinde tüm köyleri ziyaret ederek 2009 yılında yapılanları görmek, yeni projeleri ve planlamaları Kasım ayı çalışmalarına yetiştirmek istediklerini belirtti. Nazlı, "Her gün değişik bir güzergah takip edilerek yapılan ziyaretlerde Ilıca-Sırören yol çalışmaları, Eskiyüreğil Gölet inşası, Seydiköy-Sabuncupınar arası yol çalışmaları Sögüt–Kozluca istikameti grup yolu çalışmaları yerinde görülmüş gelinen neticeden memnuniyet ifade edilmiştir. Tüm köylerimizin ekonomisini güçlendirmek, refah düzeyini artırmak, altyapı sorunlarını bitirmek ve en önemlisi köyden göçü önlemek amacıyla her türlü hizmetin götürülecektir" dedi.
Ziyaretler sırasında köylülerden büyük ilgi ve yakınlık gördüklerini anlatan Nazlı, bunun son 5-6 yıldır köylerimize götürülen hizmetlere karşı gösterilen bir kadirşinaslık örneği olarak yorumladı.
Götürdükleri hizmetlerden ve gördükleri ilgiden kendisinin ve arkadaşlarının da son derece mutlu olduğunu dile getiren Nazlı, "İnsanımıza, köylümüze hizmeti önemsiyoruz, heyecanımızdan hiçbir eksilme olmadan mesaimize devam ediyoruz ve devam edeceğiz" şeklinde konuştu.