Manisa'da Zafer Bayrami'nda, Fener Alayi Ve Teoman Konseri

Manisa’da 30 Agustos Zafer Bayrami fener alayi ve ardindan Teoman konseriyle cosku içinde kutlandi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, “Atam sen rahat uyu, Manisa’min gençleri, bu güzel ülkemin gençleri, yarinlara emanetinin en büyük destekçisi olacaktir. Onlarin her biri Mustafa Kemal Atatürk’ün askeridir” dedi.

Manisa'da Zafer Bayrami'nda, Fener Alayi Ve Teoman Konseri
30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102’nci yili gün boyu gerçeklestirilen etkinliklerle Manisa’da doyasiya kutlandi. Zafer Bayrami coskusu Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen fener alayi ve Teoman Konseri ile doruga çikti. Hakki Iplikçi parki önünden baslayan fener alayi Cumhuriyet Meydani’na kadar devam etti. Ardindan Türk Rock yildizi Teoman sahne aldi. Binlerce Manisalinin katildigi konseri, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, esi Nurcan Zeyrek, Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Il Baskani Ilksen Özalper ve protokol üyeleri de takip etti. Birbirinden güzel sarkilarini seslendiren Teoman’a Manisalilar da hep bir agizdan eslik ederek, zafer coskusunu doyasiya yasadi. Konser sirasinda Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Il Baskani Ilksen Özalper de sahneye çikarak sanatçiya tesekkür etti.

“Tüm kahraman sehitlerimizi saygiyla aniyorum”

Manisalilara seslenen Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, “Isgalcileri püskürten, Büyük Taarruzu zafer ile taçlandiran Ulu Önderimiz Bas Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman sehitlerimizi saygi ile aniyor, Sevgili Manisam bayramimizi kutluyorum” dedi.



“Bu harika gece için Ferdi Baskanima tesekkür ediyorum”

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ise, “31 Mart’ta Ferdi Baskanimiza verdiginiz oylar, bize verdiginiz oylar için hepinize minnettariz. Hepinizi sevgiyle saygiyla kucakliyoruz. Ferdi Baskanima da bu harika geceyi düzenledigi için tesekkür ediyorum” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek ise “Sevgili hemsehrilerim, 30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun. Basta bu güzel vatani bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin önünde saygiyla egiliyorum. Atam sen rahat uyu, Manisa’min gençleri, bu güzel ülkemin gençleri, yarinlara emanetinin en büyük destekçisi olacaktir. Onlarin her biri Mustafa Kemal Atatürk’ün askeridir. Bu güzel gecede bizleri yalniz birakmayan Teoman’a da tesekkür ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan baskanlar tarafindan Teoman’a çesitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA