Karisini Alisverise Gitmek Için Aldigi Otomobilinde 'Kiskançlik' Tartismasinda Öldürmüs

Konya’da otomobil içerisinde biçaklanarak öldürülen kadinin bosanma asamasinda oldugu, kocasinin ’Çocuklar için alisverise gidelim’ teklifi üzerine arabaya bindigi ve çrjfi kiskançlik tartismasinda kocasi tarafindan biçaklanarak öldürüldügü ortaya çikti.

Karisini Alisverise Gitmek Için Aldigi Otomobilinde 'Kiskançlik' Tartismasinda Öldürmüs
Olay, dün aksam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Hüsamettin Çelebi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bekir Durmaz (53) ayrilik asamasindaki esi Elif Durmaz’i (37) arayarak çocuklarinin ihtiyaci için alisverise gitmek istedi. Kiz kardesinin evinde yasayan Elif Durmaz, esinin teklifini kabul etmesinin ardindan Bekir Durmaz esini 42 ADD 102 plakali otomobili ile aldi. Daha sonra ikili arasinda kiskançlik nedeniyle tartisma brjhrç Tartisma sirasinda Bekir Durmaz. yaninda bulunan biçakla Elif Durmaz’i vücudunun çesitli yerlerinden biçakladi.

Esini öldürüp karakola gitti

Sürücü, daha sonra aracinda biçaklanmis haldeki esiyle Özalkent Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Polislere esini biçakladigini söyleyen Bekir Durmaz gözaltina alindi. Olay yerine sevk edilen saglik ekiplerinin ilk kontrolünde Elif Durmaz’in hayatini kaybettigi belirlendi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardindan Durmaz’in cansiz bedeni, otopsi yapilmak üzere Konya Sehir Hastanesi morguna kaldirildi.

Zanli Bekir Durmaz’in emniyetteki ilk ifadesinde, "Esimle ayrilik asamasinda oldugumuz için bir süredir ayri yasiyorduk. Çocuklarin ihtiyaci için alisverise çiktik. Bu sirada kiskançlik nedeniyle kavga çikti. Yanimda bulunan biçakla olay gerçeklesti. Daha sonra en yakin karakola gittim" dedigi ögrenildi.

Zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek.
Kaynak: İHA