Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Yapilan Her Hizmet Gelecegimiz Için'

Okul öncesi etkinliginde çocuklari yalniz birakmayan Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Her yapilan hizmet çocuklar içindir. Onlar bizim en degerli varliklarimiz ve gelecegimiz" dedi.

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Yapilan Her Hizmet Gelecegimiz Için'
Milli Egitim Bakanligi tarafindan okul öncesi egitimde okullasma oranini artirmak amaciyla baslatilan etkinlikler kapsaminda, Cumhuriyet Meydani’nda organize edilen etkinlik alaninda çok sayida çocuk gönüllerince eglendi. Etkinlik alaninda vatandaslarin ve özellikle çocuklarin yogun ilgisiyle karsilasan Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, çocuklarin geleneksel ve evrensel sanat türü ve tekniklerini tanimalarina, kendi özgün uygulamalarini yapabilmelerine firsat taniyan atölyelerde miniklerin nesesine ortak oldu.

“Farkli etkinliklerle birlikte olacagiz”

Birbirinden farkli egitici ve eglenceli etkinlik alaninda miniklerle yakindan ilgilenen Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, ”Çocuklarimizin egitimde, kültürde, sanatta ve sporda en iyi gelisimi gösterebilmeleri için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Onlarin gözlerindeki heyecani ve isiltiyi görmek bizleri mutlu ediyor. Yaz tatilini verimli ve eglenceli geçirebilmeleri amaciyla düzenledigimiz açik hava sinema günleri, camiler sesinle senlesin programimizda onlarin bu mutluluguna sahit olmak, eglendiklerini görmek gerçekten tarif edilemez bir duygu. Çocuklarimiz için ne yapsak azdir. Onun için çocuklarimizin ve gençlerimizin gelecekleri için elimizden gelen her türlü imkani saglamaya devam edecegiz. Eglenmek bütün çocuklarin hakki. Daha nicelerini düzenleyecegimiz birçok etkinlikte yine hep beraber olacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA