Sengül Teyze Istedi, Denizli Büyüksehir Yapti

Denizli’nin Buldan ilçesinde oturan Sengün Turcan’in, 15 yildir yasadigi kanalizasyon sorununu Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan çözüldü.

Sengül Teyze Istedi, Denizli Büyüksehir Yapti


Denizli’de Buldan ilçesinin Yeni Mahallesinde oturan Sengün Turcan’in, yillardir yasadigi kanalizasyon sorununu Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan çözüldü. 15 yildir kanalizasyondan gelen kötü koku ve çirkin manzaranin çözüldügü için mutlu oldugunu belirtti.



15 yildir her yere müracaat ettigini ancak bir türlü çözüm alamadigini belirten Sengül Turcan “Büyüksehir Ilçe Koordinatörü Hasan Kocaman’a ve Yeni Mahalle Muhtarimiz Saliha Seyrek’e yasadigim sikintiyi anlattim. Onlarda bunu Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’na bildirmisler. Hemen ekipler geldi. Yillardir yasadigim kanalizasyon sorunumuz çözüldü. Ben Çavusoglu baskanima tesekkür ediyorum. Allah razi olsun. Kendisini evime bir fincan kahvemi içmeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA