Baskan Akin'dan SMA Hastasi Feyyaz'a Destek

SMA Tip-2 hastaligiyla mücadele eden Turgutlulu Feyyaz Alperen Cantekin için yardim gecesi düzenlendi. Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin ve esi Sabriye Akin canli yayin konugu olarak destek verdi.

Baskan Akin'dan SMA Hastasi Feyyaz'a Destek
Turgutlu’da SMA Tip-2 hastasi Feyyaz Alperen Cantekin’in tedavisi için yardim gecesi düzenlendi.

TUTSO Konferans Salonu’nda gerçeklesen etkinlik, duygusal anlarin yasandigi ve dayanismanin güçlü bir sekilde sergilendigi bir geceye ev sahipligi yapti. Canli olarak düzenlenen yardim gecesine Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, esi Sabriye Akin ve gönüllüler telefonlara bakarak destek sundu. Canli yayina Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek de baglanarak 100 bin TL’lik destek sundu. Ayrica; hayirseverler, Turgutlulu vatandaslar ve Turgutlu Belediyesi personeli de baglanarak kampanyaya bagista bulundu. Feyyaz Alperen Cantekin için 2 milyon 776 bin TL bagis toplandi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, kampanyasi basariyla tamamlanan Turgutlulu Irem Nur Çakto’nun zorlu sürecinde etkin rol oynarken düzenlenen tüm etkinliklerde Irem Nur’a destek çagrisinda bulunmus ve kampanyanin Türkiye’de, dünyada duyulmasina katki saglamisti. Baskan Çetin Akin ayrica tedavisi yine olumlu sonuçlanan Manisali Duru Saglik’a da gerekli desteklerini sunmustu.

“Feyyaz’imiz bagislarinizla hayata tutunacak”

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “SMA Tip-2 hastaligiyla mücadele eden Turgutlulu evladimiz Feyyaz Alperen için düzenlenen bagis gecesinde esim Sabriye Akin ve gönüllülerimiz ile birlikte bagis topladik. Yüregi güzel Turgutlulu hemsehrilerimize, destek olan tüm hayirseverlerimize ve Turgutlu Kadinlar Kulübü Yardimlasma Dernegine tesekkür ederim. Kampanyamiz devam ediyor. Lütfen yardimlarinizi esirgemeyin. Feyyaz’imiz bagislarinizla hayata tutunacak” dedi.

Vatandaslar, SMA Tip 2 hastasi Feyyaz Alperen Cantekin için baslatilan valilik onayli yardim kampanyasina Feyyaz Alperen Cantekin adina açilan TR230001009010667126305001 numarali hesap üzerinden destek verebilecek.
Kaynak: İHA