Kastamonu'da Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 1'I Agir, 2'Si Çocuk 12 Yarali

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde kavsakta 3 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 1’i agir, 2’si çocuk olmak üzere 12 kisi yaralandi.

Kastamonu'da Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 1'I Agir, 2'Si Çocuk 12 Yarali
Kaza, Seydiler ilçesi, Kastamonu-Inebolu karayolu Agli kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametine seyir halinde olan Erol Mut idaresindeki 34 BND 79 plakali Toyota marka otomobil, kavsakta Numan Kale yönetimindeki 18 BH 887 plakali Honda marka otomobille, ardindan Sadik Temur idaresindeki 34 TJ 4962 plakali Tofas marka otomobille çarpisti. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Sadik Temur, Fatma Oral, Cemile Çalis, Sebahat Temur, Numan Kale, Hatice Sevindik, Ahsen Kale, Ömer Faruk Kale, Ihsan Kale, Sennur Kale, Erol Mut ile Muhammet Fatih Mut yaralandi.

Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye çok sayida saglik, itfaiye, jandarma ve polis ekibe sevk edildi. Kazazedelere ilk yardimi ise çevreden geçen diger sürücüler ve fabrika çalisanlari yapti. Aralarinda 2 çocugun da bulundugu 12 yarali, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilardan 1’inin kisinin hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi.

Öte yandan, bölgede polis ve jandarma ekipleri tarafindan yogun güvenlik önlemleri alindi. Kisa süre ulasima kapanan Kastamonu-Inebolu karayolu, kazaya karisan araçlarin kaldirilmasinin ardindan yeniden trafige açildi.
Kaynak: İHA