Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Egirdir'imizi Birlikte Çok Daha Güzel Hale Getirecegiz'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Yesilada Egitim Kültür ve Saglik Vakfi (YEKSAV) tarafindan bu yil 27.’si düzenlenen Pisi Günü’ne katildi. Birlik ve beraberligin öneminden bahseden Baskan Basdegirmen, "Birlikte Egirdir’imizi çok daha güzel hale getirerek, bilinirligini artirarak sehir ve ülke disindan birçok misafirimizi buraya getirmeye çalisacagiz" dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Egirdir'imizi Birlikte Çok Daha Güzel Hale Getirecegiz'
Isparta’nin Egirdir Ilçesinde Yesilada Egitim Kültür ve Saglik Vakfi (YEKSAV) tarafindan 27. Pisi Günü düzenlendi.

Programa Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Egirdir Belediye Baskani Mustafa Özer, Isparta Belediye Baskan Yardimcisi Özler Erdogan, Il Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi ile çok sayida davetli katildi.

Birlik ve beraberligin önemine isaret eden Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de bu Pisi Günü’ne her zaman ailecek katildiklarini ifade etti.

Baskan Basdegirmen, “Her yil bu birlik ve beraberligi gördügümüz zaman bizler de son derece memnun oluyoruz. Bu güzellikleri yasattigi için YEKSAV yönetimine ve Ethem agabeyimize tesekkür ediyorum. YEKSAV kuruldugu günden beri nerede ihtiyaci olan, zor durumda kalan birisi var, hangi ögrencimizin, hastamizin neye ihtiyaci var her daim yanlarinda oluyor. Bizler de buna katki saglayabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

Geçen günlerde Istanbul’da yasayan Ispartalilarla bulustuklarini anlatan Baskan Basdegirmen, "Böyle bir güzelligi orada da yasama firsati bulduk. Bu birligi geleneksel hale getirerek devam ettirmek istiyoruz. Egirdir Belediye Baskanimiz yeni görev aldi. Onun yetki ve çalismalarina, güzelliklerine destek vererek, en iyi hizmeti vermesini saglamak hem sizlerin hem de Isparta Belediye Baskani olarak benim bir görevim oldugunu biliyorum. Birlikte Egirdir’imizi çok daha güzel hale getirmek, daha çok bilinirligini artirmak Isparta disindan, ülke disindan birçok misafirimizi buraya getirmeye çalisacagiz. Insallah bu birligimiz, beraberligimiz bu güzelligimiz hayirlara vesile olur. Yapmis olduklari bu çalismalarindan dolayi tüm emegi geçenleri tebrik ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum" görüslerinde bulundu.

YEKSAV tarafindan düzenlenen Pisi Günü’nde vatandaslara ikramlarda bulunulurken, mehteran ve halk oyunlari gösterileri sunuldu.
Kaynak: İHA