Baskan Arslan Çameli'nin Önemli Projelerini Anlatti

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, ilçede gerçeklestirilen ve yapimlari devam eden projeler ile ilçeye kazandirilan Gençlik Merkezi hakkinda bilgiler paylasti.

Baskan Arslan Çameli'nin Önemli Projelerini Anlatti


AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, AK Parti Çameli Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz ve DSI Sube Müdür Yardimcisi Ethem Erenler’in katildigi teknik gezide 50 milyon TL bedelle hayata geçirilen, 500 dekar tarim arazisinin sulanacagi Çameli Güzelyurt HIS Göledi, 50 milyon TL bedelle hayata geçirilen, 450 dekar tarim arazisinin sulanacagi Çameli Cumaalani Göledi, 75 milyon TL bedelle hayata geçirilen, bin 120 dekar tarim arazisinin sulanacagi ve 2024 sonunda hizmete geçecek olan Çameli Yenimahalle Göledindeki çalismalar yerinde görüldü.



Göletlerin incelenmesinin ardindan ilçeye kazandirilmakta olan Çameli Gençlik Merkezi’nde de incelemelerde bulunan heyet, yapimi üstlenen firma sahibi Devran Dev’den proje hakkinda bilgi aldi.

Gece gündüz Çameli için çalistiklarini ifade eden Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Çameli’nde devam eden bu büyük projelerimizle, ilçemizde tarim ve gençlik alanlarinda önemli gelismelere katki saglamasi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA