Belediye Personelinden Yasli Kadini Sevinç Gözyasina Bogan Davranis
Kepez Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü personeli Özkan Koçak, sokakta buldugu içinde 5 çeyrek altin bulunan çantayi, çalistigi belediyeye teslim ederek sahibine ulastirilmasini sagladi. Çantadaki kimlikten ev adresi tespit edilerek, belediyeye davet edilen 76 yasindaki Dürdane Göçmen, sevinç gözyaslariyla kaybettigi çantasini teslim aldi.

Belediyeye sevinç gözyaslari ile geldi
Komsularindan içinde 5 çeyrek altin bulunan çantasinin bulundugu haberini alan ve sevinç gözyaslari içinde belediye binasina gelen Dürdane Göçmen, belediye personeli Özkan Koçak’a sarilarak tesekkür etti. Göçmen, “Allah senden razi olsun çocugum. Çoluk çocugun yokluk görmesin” diyerek belediye personeline minnettarligini dile getirdi. Dürdane Göçmen, çantasini bulan Özkan Koçak’i ödüllendirmek istedi. Belediye personeli Koçak, “Allah razi olsun. Sen önce çantani bir kontrol et. Eksik bir seyin var mi? Çantana bak. Ben bir sey istemiyorum. Bizim görevimiz. Ben görevimi yaptim” diyerek bir örnek davranis daha sergiledi. Dürdane Göçmen, çantasini teslim aldiktan sonra belediye personeline tekrar sarilarak, “Allah senden razi olsun oglum” dedi.
Çantasini duvarin üstünde unutmus
Çantanin 1 gün önce kaybedildigini belirten Dürdane Göçmen’in kizi Ümmü Göçmen, “Annem aksamdan bu yana çok üzgün. Sag olun. Annemle dün disariya çikmistik. Araç beklerken annem yorulunca yaninda bulunan duvara sirtini yasladi. Sanirim o sirada çantasini da duvara birakmis. Araba gelince de çantayi duvarin üstünde unutmus olmali. Allah hepinizden razi olsun” diye konustu.
