Avcilar'da Feci Cinayet Açiklamasi Önce Biçakladilar, Sonra Denize Attilar

Avcilar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle baslayan tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu bir kisi biçaklanarak öldürüldü. Hayatini kaybeden Serdar Ala’nin kavga esnasinda silahini çektigi ancak silah ates almayinca Eray A. tarafindan biçaklandiktan sonra denize atildigi ögrenildi. Hayatini kaybeden sahsin 25 suç kaydi oldugu ortaya çikti

Avcilar'da Feci Cinayet Açiklamasi Önce Biçakladilar, Sonra Denize Attilar
Olay, gece saat 02.30 siralarinda Avcilar ilçesi Ambarli Mahallesi Iskele Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Serdar Ala ile Eray A., Onur Ö. ve Hüseyin E. isimli sahislar arasinda henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Iddiaya göre, tartismanin kisa sürede kavgaya dönüsmesiyle silahina davranan Serdar Ala, ates etmek istedi ancak silahi ates almadi. Bunun üzerine Eray A. elindeki biçakla Serdar Ala’yi gögsünden biçakladi. Eray A., Serdar Ala’yi biçakladiktan sonra arkadasi Onur Ö. ile birlikte denize atti. Yarali halde denize düsen Serdar Ala, can havliyle denizden çikmaya çalisirken süphelilerin üzerine geldigini görünce yüzerek kaçmaya çalisti.

Polisin yardimiyla denizden çikarilan yarali, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti

Çevredeki vatandaslarin ihbariyla olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yardimiyla denizden çikarilan Ala, kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Süpheliler polis tarafindan gözaltina alinirken, yapilan incelemenin ardindan hayatini kaybeden Serdar Ala’nin 25 suç kaydi ve diger süphelilerin ise toplamda 37 suç kaydi oldugu ortaya çikti. Avcilar Asayis Büro Amirligi ekipleri olayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA