Osmangazi'de El Ele Temizlik

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdigi ‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ projesi ile Osmangazili vatandaslar ve belediye ekipleri, daha temiz bir Osmangazi için el ele verdi.

Osmangazi'de El Ele Temizlik
‘Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz’ projesi ile ilçe genelinde temizlik çalismasi baslatan Osmangazi Belediyesi’ne Osmangazili yurttaslardan büyük destek geldi. Yeni hayata geçirilen proje ile birlikte, Osmangazili yurttaslar oturduklari mahalleyi belediye ekipleri ile birlikte temizleyerek, ilçeyi daha temiz hale getirecek. Projenin ilk uygulamasi Kükürtlü Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Mücahit Yildizhan, Kükürtlü Mahallesi Muhtari Canan Akin Erdem, belediye temizlik görevlileri ve yurttaslar mahallenin cadde ve sokaklarini el birligiyle temizledi. Mahalle sakinlerinin yogun katilim gösterdigi etkinlik ile Kükürtlü’nün dört bir tarafi piril piril temizlendi.

Daha temiz bir Osmangazi için çalistiklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Mücahit Yildizhan, “Mahallemizi Birlikte Temizliyoruz projemizin ilk ayagini Kükürtlü Mahallemizden baslattik. Mahallemizi vatandaslarimiz ve belediye ekiplerimiz ile hep birlikte temizledik. Bundan sonraki çalismalarimizda da yurttaslarimiz birlikte mahallelerimizi temizleye devam edecegiz” dedi.

Kükürtlü Mahalle Muhtari Canan Akin Erdem de verdikleri desteklerden dolayi Osmangazi Belediyesi’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA