Bandirma'da Trafik Denetimlerinde 59 Sürücünün Ehliyetine El Konuldu

Balikesir’in Bandirma Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan trafik denetimlerinde, 59 araç sürücüsünün ehliyeti geçici olarak geri alindi ve motosiklet ile motorlu bisiklet sürücülerine toplamda 2 milyon 153 bin 810 lira cezai islem uygulandi.

Bandirma'da Trafik Denetimlerinde 59 Sürücünün Ehliyetine El Konuldu
Bandirma Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Büro Amirligi’nden edinilen bilgiye göre, 2024 yili Haziran ayinda gerçeklestirilen trafik denetimlerinde; abartili egzoz, yüksek ses ve rahatsiz edici sekilde gürültü çikaran 20 araç ile ses ve müzik cihazlarini kamunun huzurunu bozacak sekilde kullanan 401 sürücüye toplam 332 bin 165 lira ceza kesildi. Ayrica, alkollü olarak araç kullanan 64 sürücüye toplam 462 bin 782 lira cezai islem uygulandi ve bu sürücülerden 59’unun ehliyeti geçici olarak geri alindi.

Ekipler tarafindan ayrica, bin 949 adet motosiklet ve motorlu bisiklet denetimi gerçeklestirildi.

Bu denetimlerde tespit edilen eksiklikler nedeniyle 961 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne toplamda 2 milyon 153 bin 810 lira ceza uygulandi.
Kaynak: İHA