AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider Açiklamasi 'Devletimiz Tüm Imkanlariyla Seferber'

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Eceabat’ta devam eden söndürme çalismalarini yerinde inceledi. Gider, bölgede yogun bir çalismanin sürdügünü belirterek, "Devletimiz tüm imkanlariyla seferber” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider Açiklamasi 'Devletimiz Tüm Imkanlariyla Seferber'
Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli ile birlikte yangin bölgesinde incelemeler yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, söndürme çalismalarinin yogun bir gayretle devam ettigini söyledi.

Gider, “Devletimiz tüm imkanlariyla, ekiplerimiz özveriyle yangini kontrol altina almak için seferber olmus durumda. Hem havadan hem karadan Insan üstü bir gayretle çalismaya devam ediyorlar. Ümit ediyoruz ki, bu gayretlerin karsiligini da kisa sürede alacagiz. En kisa zamanda cigerlerimizi yakan alevlerin önünü kesmis olacagiz” dedi.

Çanakkale’de son günlerde artan yanginlara da dikkat çeken Gider, “Son bir haftada, birçok noktada yangin haberi aldik. Bunlarin bir çogunun da aniz basta olmak üzere dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu çiktigi anlasiliyor. Özellikle bu dönemde, tüm hemsehrilerimizden sadece ormanlik alanlarda degil her noktada çok daha hassas ve duyarli olmalarini rica ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA