Gürsu Esnafina Mektuplu Sagduyu Çagrisi

Gürsu Kaymakamligi Gürsu Belediyesi ve Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ortak bir çalisma ile esnafi kaldirim ve yol isgalleri konusunda uyardi.

Gürsu Esnafina Mektuplu Sagduyu Çagrisi
"Engelli vatandaslarimiz için sagduyulu olalim"

Gürsu Kaymakamligi ve Gürsu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ilçe esnafina sagduyulu olalim çagrisina, Gürsu Belediyesi de destek verdi. Ilçedeki yaklasik iki bin esnafa yönelik hazirlanan mektupta ilçe esnafi kaldirim ve yol isgallerine karsi duyarli olmalari konusunda uyarildi.

Mektupta su ifadelere yer verildi; “Ilçemizde yasayan ve engelli vatandaslarimizdan bizlere iletilen talep ve sikayetlerin basinda kaldirimlarda, yaya yollarinda rahatça yürüyemedikleri, esnaflarimizin yol kenarina duba, flama vb. malzeme koyarak araç park etmeyi engelledikleri yönündedir. Tüm vatandaslarimizin güvenli bir sekilde kaldirimlari kullanmalari, yine ayni sekilde araç kullanan vatandaslarimizin park yasagi olmayan yol kenarlarina park etmelerini saglamak, trafik akisini ve güvenligini saglamak bizlerin kanuni siz degerli esnafimizin da vatandaslik görevidir”
Kaynak: İHA