Baskan Hasan Kilca Ve Belediye Meclis Üyeleri, Ilçedeki Yatirimlari Inceledi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte, belediye tarafindan yapimlari süren yatirimlari yerlerinde inceledi. ‘Bir Baska Karatay’ mottosuyla hareket ettiklerinin altini çizen Baskan Hasan Kilca; “Yepyeni vizyonlarla ilçemizin çehresini degistirerek ortaya konan hizmet anlayisi ve çitasini çok daha yukarilara hep birlikte tasiyacagiz. Amacimiz, yasanabilir yerler arasinda Karatay’imizin da kendisine güzel bir yer bulmasina katki sunmaktir” dedi.

Baskan Hasan Kilca Ve Belediye Meclis Üyeleri, Ilçedeki Yatirimlari Inceledi
Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, ilçeye kazandirilan, yapimlari tamamlanan ve devam eden yatirimlari yerlerinde incelediler. Inceleme programi kapsaminda Baskan Hasan Kilca ve belediye meclis üyeleri; Karatay’in farkli noktalarina kazandirilan; Karatay Spor Merkezi, Karatay Mevlana Gül Parki, Kapali Tenis Kortu, 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler Ilkokulu, Engelsiz Yasam Merkezi, Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, Karatay Kültür Merkezi, HOSKUBBE ve Karatay Tabiat Mektebi’ni inceledi. Karatay Belediye Baskan Yardimcilari ve birim müdürlerinin de katildigi yatirim inceleme programinda Hasan Kilca, söz konusu projelerin son durumlari hakkinda meclis üyelerini bilgilendirdi.

“Karatay Mevlana Gül Parki, Konya’ya farkli bir güzellik katti”

Hasan Kilca, belediye meclis üyeleri ile beraberindekiler program çerçevesinde ilk önce geçtigimiz yil Konya’ya kazandirilan Karatay Mevlana Gül Bahçesi Parki’ni gezdiler. Baskan Hasan Kilca; essiz manzarasi, doyumsuz renk cümbüsü ve güzel kokulariyla ziyaretçilerini kendilerine hayran birakan ve ziyaretçi akinina ugrayan park hakkinda bilgi verdi. Karatay Mevlana Gül Parki’nin 14 bin metrekarelik alanda 50 bin adet ve 190 farkli türde gülün ekilerek olusturuldugunu hatirlatan Hasan Kilca, vatandasin yani sira profesyonel veya amatör fotograf meraklilarinin da essiz kokular esliginde gülleri ve birçok objeyi kullanarak hem birbirinden güzel fotograflar çekebildigini hem de unutulmaz bir gün yasadigini aktardi.

“Çocuklarimizi agirlamak için heyecanlaniyoruz”

Yatirim incelemelerinin bir sonraki adresi Karatay Belediyesi tarafindan yapimi süren Karatay Spor Merkezi oldu. Karatay Belediyesi’nin spora ve gençlere verdigi degerin en önemli göstergesi olan projede gelinen son nokta hakkinda bilgi veren Kilca, ayni zamanda belediye tarihinin en yüksek bütçeli yatirimi olma özelligi tasiyan projeyle Konya ve ülke sporuna büyük katkilar saglayacaginin altini çizdi. 26 bin metrekarelik insaat alanina sahip olan merkezin içerisinde 1000 metrekarelik yari olimpik yüzme havuzu, profesyonel müsabakalara uygun suni çim saha, tribüne sahip 1161 metrekarelik kapali spor salonu, okçuluk salonu, salon sporlarina uygun tesisler, idari ofisler, sporcu ve antrenör odalari, toplanti salonu, masa tenisi ve daha birçok farkli spor alani bulundugunu aktaran Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, tamamlandiginda spor merkezinden de öte çok kapsamli bir kompleks olacak merkezin; yeteneklerini gelistirmek, kendi ilgi alanlariyla ilgili bir hobi edinmek ve vakitlerini verimli geçirmek isteyen gençleri ve çocuklari agirlayacagini sözlerine ekledi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Baskan Yardimcilari ve birim müdürleri; söz konusu yatirimlarin yani sira Kapali Tenis Kortu, Nakiboglu 24 derslikli Karatay Belediyesi Osman Benliler Ilkokulu, Engelsiz Yasam Merkezi, Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, Karatay Kültür Merkezi, HOSKUBBE ve Karatay Tabiat Mektebi’ni de inceledi.

“Ilçemizin çehresini degistirerek hizmet çitasini çok daha yukarilara tasiyoruz”

Karatay Belediyesi meclis üyeleri, baskan yardimcilari ve birim müdürleriyle birlikte hayata geçirdikleri yatirimlari bir kez daha yerinde görme firsati bulduklarini aktaran Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca; “Meclis üyelerimizle bugün ilçemize kazandirdigimiz yatirim ve projelerimizi inceledik. Belediye olarak çocuklarimiz, gençlerimiz ve vatandaslarimiz için birçok projeyi hayata geçirdik. Tabii tüm bu yatirimlarimizi ekibimiz ve meclis üyelerimizin katkilariyla hemsehrilerimizle bulusturduk. Bugüne kadar oldugu gibi yeni dönemde de yeni projeler, özgün yatirimlar kazandirmaya devam edecegiz. ‘Bir Baska Karatay’ mottosuyla ve yepyeni vizyonlarla ilçemizin çehresini degistirerek ortaya konan hizmet anlayisi ve çitasini çok daha yukarilara hep birlikte tasiyacagiz insallah. En büyük amacimiz, yasanabilir yerler arasinda Karatay’imizin da kendisine güzel bir yer bulmasina katki sunabilmektir. Ben bu vesileyle, ilçemize yaptiklari her türlü katki için tüm meclis üyelerimize bir kez daha tesekkür ediyorum.

Karatay Belediyesi tarafindan ilçenin dört bir tarafindaki birbirinden önemli yatirim ve projeleri inceleme firsati bulan meclis üyeleri de, vatandasin her türlü ihtiyacini karsilayacak sekilde projelendirilen yatirimlar ve hizmetler için Baskan Hasan Kilca’ya tesekkür etti.
Kaynak: İHA