Baskan Aydar Açiklamasi 'Bayram Ikramiyesini 7 Bin TL'ye Çikararak Emeklilerimizin Kazancini Asgari Ücrete Tamamliyoruz'

Adana’da Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, "5 bin TL olan bayram ikramiyemizi genel baskanimizin talimati üzerine 7 bin TL’ye çikardik. En düsük emekli maasi olarak 10 bin TL alan tüm emeklilerimizin kazancini asgari ücrete tamamliyoruz" dedi.

Baskan Aydar Açiklamasi 'Bayram Ikramiyesini 7 Bin TL'ye Çikararak Emeklilerimizin Kazancini Asgari Ücrete Tamamliyoruz'
Ceyhan Belediyesi Toplanti Salonu’nda belediye tarafindan ikramiye verilen emeklilerle bir araya gelen Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, ikramiyenin CHP Genel Baskani Özgür Özel’in talimatiyla 7 bin TL’ye çikardiklarini açikladi.

31 Mart Seçimleri öncesinde vermis olduklari sözü tuttuklarini belirten Baskan Aydar, "31 Mart öncesinde Ceyhan’da emeklilerin yanindayiz demistik. 5 Bin TL olan bayram ikramiyemizi genel baskanimizin talimati üzerine 7 bin TL’ye çikardik. Yani en düsük emekli maasi olarak 10 bin TL alan tüm ihtiyaç sahibi emeklilerimizin kazancini bu ay asgari ücrete tamamlayarak yaninda olduk. Tüm emeklilerimize huzurlu ve mutlu bayramlar diliyorum" seklinde konustu.

5 yil boyunca tüm bayramlarda Ceyhan Belediyesi olarak en düsük emekli maasini asgari ücrete tamamlayacaklarini belirten Aydar, "Sosyal-demokrat belediyecilik açisindan bunu çok önemsiyorum. Ne söz verdiysek hepsini tutmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi. Ceyhan Belediyesi tarafindan Kurban Bayrami öncesi 2 bin 750 emekliye ikramiye verilecek.

Emekliler memnun oldu

Açiklanan 7 bin TL’lik ikramiyeden dolayi mutlulugunu ifade eden emeklilerden Mustafa Dere, "Çok memnun olduk, çok sevindik. Aldigimiz ikramiye ile torunlarimizi da sevindirecegiz" dedi.

Bir diger emekli Veli Çoban ise, "Kadir baskan bize bu ikramiyeyi verdi. Onun sayesinde kurban kesecegiz. Allah ondan razi olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA