Sulama Kanalinda Basi Kesilmis Ceset Bulundu, 3 Kisi Gözaltina Alindi

Kastamonu’da sulama kanalinda basi kesilmis bir ceset bulundu. Jandarma ekiplerince 3 kisi gözaltina alinirken, cesedin bas kismina ise henüz ulasilamadi.

Sulama Kanalinda Basi Kesilmis Ceset Bulundu, 3 Kisi Gözaltina Alindi
Olay, Merkez ilçesine bagli Dere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, terk edilmis bir araç bulan vatandaslar, durumdan süphelenerek ihbarda bulundu. Ihbar üzerine köye gelen Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terk edilmis halde bulunan aracin yakininda su kanalinin altina atilmis halde basi kesilmis bir ceset buldu. Basi kesilmis cesedin Araç ilçesi Igdir köyünde ikamet eden ve 3 gündür kayip olan A.Y.’ye ait oldugu tahmin edilirken, jandarma ekipleri Kastamonu Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde baslatilan sorusturma çerçevesinde S.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltina aldi. Cumhuriyet savcisinin ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan ceset, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Cesedin kimligi otopsi incelemesinin ardindan kesinlik kazanacak.

Öte yandan, jandarma ekipleri iz takip köpegi ve komando birliklerinin de destegiyle su kanalinda bulunan cesedin kayip bas bölgesini bulmak için aramalarini sürdürüyor.
Kaynak: İHA