Fabrika Sahibi Pres Makinesine Sikisarak Hayatini Kaybetti

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde pres makinesine sikisarak hayatini kaybeden Sude Havacilik fabrikasinin sahibi Necmi Sahin’in (48) evli ve 3 çocuk babasi oldugu ögrenildi. Firmanin ise 2007’de havacilik sektöründeki faaliyetlerine basladigi; uçak koltugu, sehpasi ve koltuk ekipmanlari üretimi yaptigi bildirildi.

Fabrika Sahibi Pres Makinesine Sikisarak Hayatini Kaybetti
Olay, dün saat 22.30 siralarinda Alikahya Atatürk Mahallesi Esref Bitlis Caddesi’ndeki Sude Havacilik isimli plastik parça üretim fabrikasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrikaya yeni alinan pres makinesi kurulum esasinda aniden çalisti. Fabrika sahibi Necmi Sahin ise makineye sikisti. Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulunulmasiyla adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan itfaiye ekipleri Necmi Sahin’i sikistigi yerden çikardi. Saglik ekiplerince agir yarali olarak Kocaeli Sehir Hastanesi’ne kaldirilan Necmi Sahin, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Öte yandan, otopsi islemlerinin ardindan Necmi Sahin’in cenazesi ailesine teslim edilecek. Sahin’in cenazesi Alikahya Fatih Mahallesi Fatih Cami’nde ikindi namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan defnedilecek.

Sahin’in evli ve 3 çocuk babasi oldugu ögrenildi. Sude Havaciligin ise 2007 yilinda Kocaeli’de havacilik sektöründeki faaliyetlerine basladigi; uçak koltugu, sehpasi ve koltuk ekipmanlari ile ambalajlari ürettigi aktarildi.
Kaynak: İHA