Kayseri'de Kur'an Kurslari Yilsonu Senligi Düzenlendi
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Kur’an kurslarinda egitim gören 2 bin 653 ögrenci için düzenlenen yilsonu senligi renkli görüntülere sahne oldu.

Kocasinan Ilçe Müftüsü Halil Uzun, "4-6 yas Kur’an kurslarimiz maneviyati saglam nesillerin yetismesinde büyük rol oynuyor. Bu çalismalarimiz her sene daha da artarak devam edecek. Ben ögrencilerimize, ailelerine, emegi geçen ögreticilerimize, Kocasinan Belediye Baskanimiza ve çalisanlarina gönülden tesekkür ediyor, kurslarini bitiren yavrularimiza Rabbimden basari dolu bir ömür niyaz ediyorum. 2 bin 653 ögrencimiz bugün yilsonu bitis merasimini gerçeklestirdi. Bugün aslinda çok önemli bir gündür. 29 Mayis Istanbul’un fethinin yil dönemü. Fetih Günü’nde fatihlerin geçisini yaptik, fatihleri mezun ettik. Insallah büyüdüklerinde bu yavrularimiz milletimize, devletimize ve Ümmet-i Muhammed’e hayirli evlatlar olacaktir. Tüm ögrencilerimiz bu seneki egitimlerini çok verimli geçirdiler. Bu vesile ile yöneticilerimize, ögreticilerimize, anne ve babalara ve tabii ki minik yavrularimiza çok tesekkür ediyorum. Hepsinden Allah razi olsun’’ dedi.
Senligin ardindan minikler alana kurulan seyyar oyun parklarinda oynamanin mutlulugunu yasadi. Programa, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Bassavcisi Habib Korkmaz, ISKUR Il Müdürü Ayse Ak, Il Müftü Vekili Cabir Çelik, Kayseri Il Müftü Yardimcisi Aysel Haciömeroglu, Kocasinan Ilçe Müftüsü Halil Uzun, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin katildi.
