Anaokulu Miniklerinden Mankenlere Tas Çikartan Defile

Batman’da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan himayesinde yürütülen ’sifir atik’ projesine destek vermek amaciyla atik malzemelerden elde edilen ürünlerden kiyafetleri giyen anaokulu ögrencilerinin defilesi mankenlerin defilelerini aratmadi.

Anaokulu Miniklerinden Mankenlere Tas Çikartan Defile
Sason ilçesindeki Alparslan Anaokulu’nda yil sonu etkinlikleri kapsaminda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan himayesinde yürütülen ’sifir atik’ projesine destek vermek amaciyla atik malzemelerden kiyafetler üretildi. Atik malzemelerden üretilen kiyafetler anaokulu miniklerince okul bahçesinde gerçeklestirilen yil sonu etkinlikleri kapsaminda düzenlenen defilede sergilendi. Plastik tabak, bardak, sise, gazete, karton, bipet, agaç yapraklarindan hazirlanan kiyafetlerin yer aldigi defile velilerden büyük begeni topladi.

Okul Müdürü Murat Domurcuk, “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan himayelerinde yürütülen proje bizim için ilham kaynagi oldu. Bizlerde atik malzemelere ve bu malzemelerin geri dönüstürülmesine dikkat çekmek amaciyla böyle bir defile düzenledik. Miniklerimizin defilesi velilerinden büyük begeni aldi. Bu gibi çalismalarla çocuklarimiza da geri dönüsüm egitimi de vermis oluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA