DAIMFED Malatya Sube Baskanligina Kadircan Esen Getirildi

Dogu Akdeniz Insaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAIMFED) Malatya Subesi 44 kurucu üyenin katilimi ile ilk toplantisini gerçeklestirdi. Toplantida baskanliga Insaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen seçildi.

DAIMFED Malatya Sube Baskanligina Kadircan Esen Getirildi
Kurucu üyelerin katilimi ile gerçeklesen ilk toplanti da oy birligi ile DAIMFED Malatya Subesi Baskanligina Insaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen seçildi.

Kadircan Esen kendisini bu göreve layik gören federasyon ve kurucu heyete tesekkür ederek, "Insaati akademik, hukuki, mali, mühendislik-mimarlik, müteahhitlik ve tedarik basliklari altinda ayri ayri ele almamiz gerekiyor. Bilimin ve hukukun çerçevesinde tüm meslektaslarimiz ile birlikte hareket ederek sehrimize ve meslegimize katkilar sunmak istiyoruz" seklinde konustu.

Bayragini ve meslegini seven herkese kapilarinin açik oldugunu da ifade eden Esen, "Tüm kurum ve STK’lar ile bütüncül hareket edip Malatya’mizi eski günlerine döndürmek gayesindeyiz. Bu kurucu ekipte 2 akademisyen, 2 avukat,1 mali müsavir, 16 Insaat Mühendisi, 5 mimar ve 1’er jeoloji, harita ve makine mühendisi ile 15 Is Insani arkadaslarimiz yer aliyor. Bu mesleki kombinasyonun kiymetli oldugunu düsünüyorum. Umuyorum olusturacagimiz teskilat semasi ve yönetim kurulu ile reel ve uygulanabilir çalismalar yapariz” diye konustu.

DAIMFED’in Malatya Subesi kuruculari ise su isimlerden olusuyor:

"Prof. Dr. Mehmet, Dr. Ögretim Görevlisi Cenk Fenerli, Insaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen, Avukat N. Serhat Alatas, Avukat M. Mirza Dinçer, Insaat Mühendisi Hamit Ilicak, Mimar Mustafa A.Savata, Is Insani Bülent Güngör, Insaat Mühendisi Yilmaz Kalkan, Insaat Mühendisi Mehmet Çetin, Mimar Reha Ipekçi, Insaat Mühendisi Mehmet Gündüz, Insaat Mühendisi Mehmet Bak, Is Insani Nejdet Seçilmis, Jeoloji Mühendisi Ramazan Arpaci, Insaat Mühendisi Ugur Sisman, Is Insani Resul Kis, Insaat Mühendisi Ahmet Taner Tan, Is Insani Osman Hasar, Insaat Mühendisi Talha Karaca, Is Insani Mehmet Kundaktepe, Mimar Atacan S. Kilinç, Is Insani Aziz Özel, Insaat Mühendisi M. Onur Altun, Mali Müsavir Enes Güngör, Insaat Mühendisi Fatih Sevim, Is Insani Aydin Apak, Harita Mühendisi Hamit Günes, Insaat Mühendisi M. Alperen Deniz, Mimar Hasan Bazna, Is Insani M. Emin Doganer, Insaat Mühendisi Mustafa Çavdar, Makine Mühendisi Berkay Baser, Is Insani Ömer Selen, Is Insani M. Emin Yildiz, Insaat Mühendisi Hüseyin Benli, Is Insani Yusuf Büyük, Is Insani Mahmut Hangül, Insaat Mühendisi Gökhan Tavut, Is Insani Fuat Bayindir, Insaat Mühendisi Emre Sagdiç, Mimar Sinan Altintop, Is Insani Semih Dagli ve Is Insani Musa Ansin."
Kaynak: İHA